O NAMA

Smješteni smo u srcu Mokošice i Mokošica time u našem srcu. Adresa Od izvora 72 krije naše gastronomsko i ljudsko djelovanje.

Misija nam je da ne budemo kap u moru pizzerija, okrenutih sebi. Mi smo otvoreni radi svih vas i bez obzira odakle dolazite i kojim ciljem.

Koliko smo mogli ciljati idiličnost uređenja unutarnjeg toplog prostora i vanjskog natkrivenog za proljetnu i ljetnu rapsodiju – to smo i učinili. Jelovnik smo prilagodili Vašim potrebama koliko smo znali, tragajući i za rijetkim receptima. Naše osoblje je tu da Vas sluša i usreći. Dostava koja radi od 11-23 želi uvijek doći prije Vas s omiljenim jelom. Sama jezgra svijeta pizze, birane bogate tjestenine, obožavana jela s roštilja, naše maštovite salate i mnogo toga u najavi.

Sve za vas, ne za nas!

Imamo jasnu viziju. A gosta se može u potpunosti zadovoljiti, osvojiti i time zadržati samo na jedan način – koristeći stalnu dobronamjernost i da osjeti da smo tu radi njega. Bez obzira došao u naš mir popiti jaki esspreso ili uživati u našoj ekskluzivnoj plati Šica.

Osjećajte se kod nas kao u vlastitoj blagovaonici toplog i mirnog doma.

Tim Pizzerije Šica